Snelkookpan

Snelkookpan

Heeft u weinig tijd en toch behoefte aan een lekkere en gezonde maaltijd? Dan bent u bij snelkookpanwinkel aan het juiste adres! Wij bieden u een snelkookpan aan, waarmee u zowel tijd als geld bespaart! Met onze snelkookpannen kunt u koken, braden, stomen, smoren en zelfs wecken. Uw eten is drie keer zo snel klaar! Bestel snel op snelkookpanwinkel.nl en geniet vooralsnog van uw maaltijden!

 

Hoe werkt een snelkookpan?

Snelkookpannen werken als volgt: het deksel wordt hermetisch afgesloten, waardoor er druk wordt opgebouwd en het water bij 118 graden kookt. Dit verkort de bereidingstijd met soms 70%. Hierdoor bespaart u tot 50% energie en blijven de geur, kleur, vitamines en smaak beter bewaard. Uw eten is dus sneller klaar, nog lekkerder en gezonder!

 

Merken snelkookpannen

Snelkookpanwinkel.nl heeft een breed assortiment aan snelkookpannen en bieden u verschillende merken aan met de daarbij horende onderdelen. U kunt hierbij denken aan Fissler-, WMF- en BK snelkookpannen. Snelkookpanwinkel.nl heeft zich gespecialiseerd in snelkookpannen en kan u helpen wanneer uw snelkookpan niet meer naar behoren werkt. Bij het veelvuldig in gebruik nemen van een snelkookpan kan het zijn dat een onderdeel vervangen moet worden. Niet zeker welk onderdeel u nodig heeft van een bepaald merk? Neem dan contact met ons op, of kom langs bij onze winkel in Hoogezand.

 

Voordelen snelkookpan

Een voordeel van snelkookpannen is natuurlijk dat het veel tijd en energie kan besparen. Een ander voordeel is dat door de korte en afgesloten bereiding de smaak, kleur, vitamines en minderalen vaak beter behouden blijven dan in een gewone pan.  Aardappelen, wortelen en broccoli komen met vrijwel hetzelfde mineraalgehalte uit de pan als toen ze erin gingen.

 

Over snelkookpanwinkel.nl

Snelkookpanwinkel.nl is een webshop van Koken & Wonen VOF. Wij bestaan sinds 1997 en hebben onze winkel van 1000m2 aan de Meint Veningastaat in Hoogezand. Op kookgebied hebben wij een uitgebreid assortiment pannen en kookhulpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in snelkookpannen en snelkookpanreparaties. Als u in de buurt bent, verwelkomen wij u heel graag in onze winkel.

 

Waarom snelkookpanwinkel.nl

  • Snelle bezorging
  • Stevige verpakking
  • Veilig online betalen
  • Ruim assortiment
  • Klantenservice bel: 0598-398507

 

Snelkookpanwinkel.nl is een webshop die snelkookpannen verkoopt. Kwaliteit en levering is het speerpunt van onze online winkel.

  • 0598 – 398507
  • webshop@kokenenwonen.nl
  • Meint Veningastraat 14, 9601 KG Hoogezand
0