Onderdelen BK snelkookpannen

Onderdelen voor BK snelkookpannen

Voor de BK hogedrukpan is een nieuwe afsluitring / dekselring en rolmembraan te leveren. Ook kan een compleet nieuwe deksel aangeschaft worden.

 

Voordelen van een snelkookpan

De voordelen van een snelkookpan op een rijtje. De smaak van de ingrediënten en de vitamines blijven beter bewaard. U bespaart energie en niet onbelangrijk, de kooktijd vermindert met 1/3 waardoor u tot 70% aan gas en stroom bespaart. Dat is goed voor het milieu en uw energierekening.

Wetenschappers hebben ontdekt dat vitaminen optimaal behouden blijven als ze onder druk worden gestoomd in een hogedrukpan. Aardappelen, wortelen en broccoli komen met vrijwel hetzelfde mineraalgehalte uit de pan als toen ze erin gingen.

 

Uw snelkookpan specialist

Werkt uw snelkookpan niet meer naar behoren? Door veelvuldig gebruik kan het zijn dat een onderdeel vervangen moet worden. Over het algemeen betreft het de afsluitring. Wij hebben voor u een uitgebreid assortiment onderdelen op voorraad!

Bent u niet zeker welk onderdeel u nodig heeft, neemt u dan contact met ons op, of kom langs bij onze winkel in Hoogezand.

 

Onderdelen voor de snelkookpan:

0