Kleine stoompan bestellen

Kleine stoompan bestellen

Bent u op zoek naar een kleine stoompan van goede kwaliteit? Dan bent u bij snelkookpanwinkel.nl aan het juiste adres! Wij bieden u diverse kleine stoompannen aan, waarmee u voortaan gezond u maaltijden klaarmaakt zonder gebruik te maken van vet of olie. Bestel snel op snelkookpanwinkel.nl en geniet van uw maaltijden!

 

Hoe werkt een kleine stoompan?

U vult de onderste pan met water, maximaal tot enkele centimeters onder de rand waar de stoominzet eindigt.  Vervolgens vult u de stoominzet met de te stomen groenten, vis, vlees, aardappelen of rijst. U zet de pan op uw warmtebron en zet deze aan. De ingrediënten stomen nu gaar.

Waarom moet ik een kleine stoompan kopen?

Niet iedereen kan makkelijk aardappelen koken. Met water onderin de pan en aardappelen in de inzet met gaatjesbodem kan het niet mislukken (zorg wel voor voldoende water). Nog belangrijker eigenlijk is dat het een gezonde manier van koken is want er gaan geen vitamines verloren in het water. Dat komt de smaak ook ten goede. Met een klein beetje water in de onderpan is het water ook snel aan de kook en kan het stoomproces al beginnen. Ook is het mogelijk om met meerdere inzetten te gaan koken, één gevuld met aardappelen, één gevuld met groenten. Dat spaart ook een energiebron uit. Heeft u maar één stoominzet? Dan kan u toch nog aardappelen in de onderpan koken en groenten erbovenop stomen.
Voordelen van een kleine stoompan

Het verschil tussen koken en stomen is dat bij het stomen de groenten niet in aanraking komen met water. Er gaan dus ook geen vitamines verloren in het water. Dat komt de smaak ook ten goede. Met een klein beetje water in de onderpan is het water ook snel aan de kook en kan het stoomproces al beginnen. Ook is het mogelijk om met meerdere inzetten te gaan koken, één gevuld met aardappelen, één gevuld met groenten. Dat spaart ook een energiebron uit. Heeft u maar één stoominzet? Dan kan u toch nog aardappelen in de onderpan koken en groenten erbovenop stomen.

 

Wat is de beste kleine stoompan?

Kies in eerste instantie voor de juiste maat. Grepen van kunststof of siliconen zijn als het ware koudgrepen en kunt u vrijwel altijd zonder pannenlappen aanpakken. Roestvrijstalen grepen kunnen wel warm worden maar worden niet aangetast door vlammen en verkleuren niet in de vaatwasser.
Hoe kies ik een kleine stoompan is inclusief stroomschema?

Het is handig eerst voor een juiste maat stoompan te kiezen. Grepen van kunststof of siliconen zijn als het ware koudgrepen en kunt u vrijwel altijd zonder pannenlappen aanpakken. Roestvrijstalen grepen kunnen wel warm worden maar worden niet aangetast door vlammen en verkleuren niet in de vaatwasser.
Over snelkookpanwinkel.nl
Snelkookpanwinkel.nl is een webshop van Koken & Wonen VOF. Wij bestaan sinds 1997 en hebben onze winkel van 1000m2 aan de Meint Veningastaat in Hoogezand. Op kookgebied hebben wij een uitgebreid assortiment pannen en kookhulpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in snelkookpannen en snelkookpanreparaties. Als u in de buurt bent, verwelkomen wij u heel graag in onze winkel.

 

Waarom bestellen bij snelkookpanwinkel.nl

  • Snelle bezorging
  • Stevige verpakking
  • Veilig online betalen
  • Groot assortiment
  • Klantenservice bel: 0598-398507

Snelkookpanwinkel.nl is een webshop die snelkookpannen verkoopt. Kwaliteit en levering is het speerpunt van onze online winkel.

  • 0598 – 398507
  • webshop@kokenenwonen.nl
  • Meint Veningastraat 14, 9601 KG Hoogezand
0