Klantenservice

Klantenservice

Wij staan graag voor je klaar, neem gerust contact met ons op.

 

Mail ons

Je kunt uiteraard mailen naar webwinkel@kokenenwonen.nl, we reageren meestal snel en in ieder geval binnen 48 uur.

 

Bel onze winkel, Koken & Wonen: 0598-398 507

Wij staan voor je klaar op dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00.

(op maandag, dinsdag en woensdag is onze winkel gesloten)

Levertijden
Wij doen ons  uiterste best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. We informeren je over de bestelling via e-mail. Bij nagenoeg alle bestellingen kunnen wij de bestelling binnen 2 werkdagen leveren. Mocht het artikel onverhoopt niet op voorraad zijn, dan is de levertijd tussen 3 en 5 werkdagen en in incidenteel duurt het langer. In deze uitzonderingsgevallen nemen wij contact met je op.

 

Bestelling zelf ophalen
Uiteraard kun je jouw bestelling ook altijd zelf bij ons in de winkel ophalen tijdens onze openingstijden van woensdag tot en met zondag. Het adres is Koken & Wonen, Meint Veningastraat 14 in Hoogezand. Wij verzoek om hierover eerst contact met ons op te nemen via 0598 – 398 507, dan kunnen wij de voorraad controleren en de bestelling voor je klaarzetten.

 

Pakketbezorging
Indien de bestelling te groot is voor de brievenbus dan belt de bezorger aan om het pakket te overhandigen.

 

Track and trace
Onze bezorgdiensten hebben niet automatisch een track and trace code. Indien je de bestelling op deze manier wilt volgen dan dien je dit bij de bestelling aan te geven.

 

Onbekend pakket
Als je een onbekend pakket ontvangt terwijl je geen bestelling heeft gedaan, dan kan het zijn dat je een cadeau hebt gekregen. In dit geval heb je alleen een pakbon en geen factuur. Indien je bij het pakket ook een factuur ontvangt, dan is het waarschijnlijk bestemd voor één van jouw buren. Als het aan jou geadresseerd is, en je hebt niets besteld, dan kan het ook zijn dat het om een foutieve bestelling gaat. Neem in dat geval contact met ons op: webshop@kokenenwonen.nl

 

Gratis inpakken als cadeau
Verzend je bestelling gratis als cadeau. Je kunt dit op het bestelformulier aangeven. Wij verpakken je bestelling direct in mooi inpakpapier, je betaalt hier niets extra’s voor.

 

Persoonlijke boodschap meegeven
Als je het cadeau  rechtstreeks laat bezorgen bij de persoon die je wilt verrassen dan kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Uiteraard blijft de prijs van het pakket geheim voor de ontvanger, de factuur wordt alleen naar jou verstuurd.

 

Verzendkosten

Wij leveren een bestelling geheel gratis bij een minimale bestelwaarde van € 50. Bij bestellingen onder dit bedrag betaal je € 4,95 verzendkosten voor een bestelling in Nederland.

 

Bestelling retourneren
Een bestelling kun je binnen 14 werkdagen na aankoopdatum retourneren. Het artikel dient onbeschadigd te zijn en in originele verpakking.

De retourzending dien je bij ons aan te melden via webwinkel@kokenenwonen.nl, dit garandeert een snelle en correcte afhandeling. Je kunt het artikel zelf terugbrengen in de winkel of voldoende gefrankeerd retour zenden  naar:

Snelkookpanwinkel / Koken & Wonen
Meint Veningastraat 14
9601 KG Hoogezand

Het risico van de retourzending is voor de koper. Dit houdt in dat Snelkookpanwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Je kunt het beste de retourzending met traceercode doen en/of verzekerd versturen.

Zodra wij het geretourneerde artikel ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je hiervan een bevestiging en het aankoopbedrag retour (mits voldaan aan de retourvoorwaarden). De verwerking kan 5 werkdagen in beslag nemen. Als je na 5 werkdagen nadat je het artikel retour gestuurd heeft nog geen bericht hebt ontvangen, mail dan naar webwinkel@kokenenwonen.nl.

Nadat het retour gestuurde artikel door ons is ontvangen, gecontroleerd en verwerkt, retourneren we het betaalde bedrag zo spoedig mogelijk.

 

Voorwaarden retourneren
Snelkookpanwinkel hanteert de volgende retourvoorwaarden:

Terugsturen kan binnen 14 werkdagen na aankoopdatum op vertoon van aankoopfactuur. Het artikel dient onbeschadigd te zijn en in originele verpakking. Een nieuwe ring voor de snelkookpan kun je testen met water, zo neemt het geen etensgeur aan. Ringen met etensgeur worden niet teruggenomen.

De retourzending hoef je alleen aan te melden via de mail: webwinkel@kokenenwonen.nl en aan ons terug te sturen. Na ontvangst verwerken we de retourzending op een snelle en correcte manier.

Je kunt het artikel zelf terugbrengen in de winkel of voldoende gefrankeerd retour zenden. Het risico van de retourzending is voor de koper. Dit houdt in dat Snelkookpanwinkel niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Je kunt het beste de retourzending met traceercode doen en/of verzekerd versturen.

 

Bestelling ruilen
Geleverde artikelen kun je bij ons ruilen, neemt u hiervoor per mail contact met ons op: webwinkel@kokenenwonen.nl. Om te kunnen ruilen moet het artikel  onbeschadigd zijn, zonder etensgeur en in originele verpakking.

Betaalmethoden
Bij Snelkookpanwinkel kunt betalen met iDeal, per directe bankoverschrijving of achteraf betalen met Klarna.  Klik op ‘Bestelling plaatsen’ om uw bestelling af te ronden. Als u niet achteraf betaalt, betaalt u meteen in de veilige omgeving van uw bank.

 

Terugbetalen
Indien u een artikel heeft teruggestuurd, dan zullen wij het bedrag in overleg met u retourneren nadat het retour gestuurde artikel door ons is ontvangen, gecontroleerd en verwerkt.

Garantie
Uiteraard heeft u op alle artikelen de wettelijke bepaalde garanties. De garantietermijnen van de artikelen vindt u bij de productinformatie. Heeft u een slecht functionerend artikel dan lossen wij dit samen met u op. Indien u aanspraak wilt maken op de garantie of verdere vragen over heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via webshop@kokenenwonen.nl, we reageren binnen twee werkdagen. Tijdens de winkelopeningstijden kunt u ook bellen op 0598 – 398 507 of langskomen, onze winkel is geopend van donderdag tot en met zaterdag van10.00 tot 17.00 uur.

Algemene Voorwaarden Snelkookpanwinkel

Onze Algemene Voorwaarden vindt u hier: AV Snelkookpanwinkel

 

Bedrijfsgegevens
Snelkookpanwinkel.nl is een webshop van Koken @ Wonen VOF. Wij bestaan sinds 1997 en hebben onze winkel van 1000m2 aan de Meint Veningastaat in Hoogezand. Op kookgebied hebben wij een uitgebreid assortiment pannen en kookhulpen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in snelkookpannen en snelkookpanreparaties. Voor meer informatie kunt u altijd onze site bekijken, www.kokenenwonen.nl, of als u in de buurt bent, verwelkomen wij u heel graag in onze winkel.

Snelkookpanwinkel.nl is een webshop die snelkookpannen en snelkookpanonderdelen verkoopt. Kwaliteit en deskundigheid zijn de speerpunten van onze online winkel.

  • 0598 – 398507
  • webwinkel@kokenenwonen.nl
  • Meint Veningastraat 14, 9601 KG Hoogezand
0